Author Posts

April 18, 2019 at 11:59 am

Tittel: Kursk

Se Kursk Online

Bruk koblingene nedenfor for å se Kursk full film online stream

Klikk her for å se: https://123movs.xyz/no/?film=100#nepaussie041819

.
.
.
.
.


HTTP Live Streaming (også kjent som HLS) er en HTTP-basert media streaming kommunikasjonsprotokoll implementert av Apple Inc. som en del av QuickTime, Safari, OS X og iOS-programvaren. Klientimplementeringer er også tilgjengelige Kursk i Microsoft Edge, Firefox og noen versjoner av Google Chrome. Støtte er utbredt i streaming media servere.

HLS ligner MPEG-DASH fordi den fungerer ved å bryte den totale strømmen i en Kursk sekvens av små HTTP-baserte filnedlastinger, hver nedlasting laster en kort del av en samlet potensielt ubundet transportstrøm. En liste over tilgjengelige strømmer, kodet med forskjellige bithastigheter, sendes til klienten ved Kursk hjelp av en utvidet M3U spilleliste.

Basert på standard HTTP-transaksjoner kan HTTP Live Streaming krysse en hvilken som helst brannmur eller proxy-server som tillater standard HTTP-trafikk, i motsetning til UDP-baserte protokoller Kursk som RTP. Dette tillater også innhold fra konvensjonelle HTTP-servere og leveres over allment tilgjengelige HTTP-baserte innholdsleveringsnett. Standarden inneholder også en standardkrypteringsmekanisme og sikker Kursk

Tags:

Kursk lei filmer på nett

svensk film

utleie film

filmer om 2 verdenskrig

filmer på nett

kjøp film på nett

svenske filmer

film på nett Kursk

nokas filmen